Aan de slag met elkaar!

Ben jij als organisatie op zoek naar gedreven talent uit de installatietechniek, retail, logistiek of bouw? Wil jij samen met ons investeren in groei en het thuis laten voelen van de vakprofessional? Voor gemotiveerde vakmensen die passen bij jouw bedrijf én willen blijven bij jouw bedrijf, dan ben je bij Werk Fundament aan het juiste adres.

bouw techniek

Waarom Werk Fundament?

Bij Werk Fundament zorgen wij voor een gouden match. Wij vinden de ambitieuze vakspecialisten die het onderste uit de kan willen halen. Samen zorgen we voor een soepele doorstroom van gedreven talenten naar passende functies die jouw organisatie graag vervuld ziet. Wij zorgen ervoor dat vakspecialisten zich bij jouw organisatie thuis voelen.

Wat kun je verwachten?

Verbinding en vertrouwen staat bij ons centraal: tussen ons, jouw organisatie en gedreven vakprofessionals die willen groeien. Werk Fundament vormt de verbindende factor tussen jouw organisatie en de vakman. We verzorgen niet alleen voor de koppeling aan de juiste werknemer, maar zijn sterk betrokken bij de ontwikkeling en transitie. Door middel van heldere communicatie begeleiden wij een soepele samenwerking tussen onze partner, Werk Fundament en de vakprofessional. Zo bieden wij een garantie op persoonlijke en professionele groei voor alle partijen!

Wervingsproces

We ondersteunen gedreven vakmensen uit de installatietechniek, retail, logistiek en bouw die op zoek zijn naar groei, ontwikkeling en uitdaging. Vervolgens bieden we samen met onze partner een passende baan aan de vakprofessional.

Begeleiding

Wanneer we een samenwerking aangaan met jouw organisatie, slaan we de handen ineen om passende werknemers te zoeken. 

Resultaat

Bij Werk Fundament, is de vakman in kwestie klaargestoomd door coaching en ontwikkeling gedurende één jaar. Wij zorgen voor betrokken medewerkers.

Garantie op persoonlijke en professionele groei.

Voor de vakman én jouw organisatie!

Neem contact opWIE ZIJN WIJ