Junior Specialist Duurzaamheid & Circulariteit

solliciteer direct
tandwieltje

Vind jij het net als wij leuk en belangrijk te werken aan de beste (technische) oplossingen om bestaande en nieuwe gebouwen en gebieden gezond, circulair, energiezuinig, flexibel èn comfortabel te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij onze opdrachtgever is er altijd ruimte voor ervaren en onervaren mensen die impact willen maken!

Over het bedrijf

Een gezonde en houdbare samenleving, dat is waar onze opdrachtgever kennis voor inzet. Dat is ook waarvoor de relaties met hun complexe, technische vragen bij onze opdrachtgever aanklopt. Bijna altijd is duurzaamheid onderdeel van de uitvraag.

Vanuit de afdeling Energie &; Duurzame Ontwikkeling werken zij volop aan diverse duurzame vraagstukken. En daar kunnen zij jouw expertise en/of inzet goed bij gebruiken.

Onze opdrachter biedt volop ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen zodat jouw impact steeds groter wordt. Denk aan de dagelijkse begeleiding van jouw ervaren collega’s, maar je mag ook op de kosten van hij het bedrijf externe opleidingen volgen.

Functieomschrijving

Als Junior Specialist Duurzaamheid &; Circulariteit werk je samen met jouw slimme collega’s aan duurzaamheidsvraagstukken in de breedste zin. De toepassing van duurzame energie en circulariteit zijn belangrijke werkvelden, maar ook klimaatadaptatie en natuurinclusiviteit zijn steeds vaker onderdeel van onze ontwerpen. Dit betreft niet alleen onderzoeks- en haalbaarheidsstudies, maar ook het certificeren van projecten op basis van BREEAM, Well en/of GPR. Techniek is hierbij de basis. Maar minstens zo belangrijk zijn de strategische en organisatorische aspecten van duurzame en circulaire oplossingen. Zo ondersteun je straks de procesbegeleider van de grootste WKO van Europa, breng je de haalbaarheid van PV toepassingen in kaart en onderzoek je de impact van het aanpassen van ventilatie op de gezondheid van de gebruikers. Je draagt daarnaast ook bij aan de ontwikkeling van de toepassing van circulaire installaties in de breedste zin.

Wie zoeken wij?

  • Bij voorkeur heb je een HBO of WO opleiding gevolgd, zoals Werktuigbouwkunde, Sustainable Development of Technische bedrijfskunde
  • Enige werkervaring op het gebied van verduurzaming van gebouwen bij een installateur of adviesbureau
  • Kennis van installatietechniek? dan is dat meegenomen, maar we vinden affiniteit met duurzaamheid belangrijker

Je bent intrinsiek gemotiveerd om jouw kennis maximaal in te zetten om daadwerkelijk jouw steentje bij te dragen en durft dat zowel binnen als buiten onze organisatie uit te dragen. Het schrijven van heldere en leesbare rapporten is voor jou een koud kunstje en je durft deze op den duur ook extern te presenteren.

Als je daarnaast ook nog helder kunt communiceren èn een fijne, enthousiaste collega bent, dan maken we graag kennis met jou!

Wat bieden wij aan jou?

Wat deze opdrachtgever leuk maakt, is dat zij aan aansprekende en technisch complexe projecten werken.

Daarbij zijn zij een middelgrote organisatie, waardoor je vaak als teamlid betrokken bent bij alle fasen van een project en snel verantwoordelijkheid krijgt. Maar zij laten je niet zwemmen. Meer ervaren collega’s staan altijd paraat om jou de begeleiding te geven die je nodig hebt om de kwaliteit te leveren waar zij voor staan.

Naast deze collegiale en inspirerende werksfeer, bieden zij uiteraard een compleet arbeidsvoorwaardenpakket.

Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om (gedeeltelijk) thuis te werken. Een vast dienstverband van zowel 32 of 40 uur is mogelijk.

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn? Laat het ons dan weten door jouw CV te mailen naar Lotte de Bree op info@werk-fundament.nl
Heb je vragen? Dan zijn we via +31 6 33357616 bereikbaar.

Garantie op persoonlijke en professionele groei.

Voor de vakman én jouw organisatie!

Neem contact opLees meer